Natuurlijke Keukenzeep EM

 5,95 incl. btw

Natuurlijke Keukenzeep EM

 5,95 incl. btw

Tijdens de productie worden Effectieve Micro-organismen toegevoegd. Op deze manier kun je je huid ook laten genieten van hun positieve werking. De zeep is zacht voor de huid en geschikt voor alle huidtypes. Een keukenzeep voor het wassen van de handen en als schoonmaakmiddel te gebruiken.

Bestel voordelig mee!

EM Natuurlijke Badzeep

EM Zeep 'beschermt het lichaam en houdt ons water schoon'. Gemaakt van hoge kwaliteit natuurlijke oliën en vetten. Aan EM Zeep zijn geen synthetische additieven toegevoegd zoals bleekmiddel en vochtinbrengers. Ongeparfumeerd en vrij van synthetische oppervlakte-actieve stoffen. EM Zeep is gemaakt met de beste thermische raffinagetechniek. Het is verzeept met caustische soda, waarna in het koelproces EM is toegevoegd.

Natuurlijke Keukenzeep EM

Natuurlijke Keukenzeep EM is 99% natuurlijk. EM handzeep is gemaakt van hoogwaardige natuurlijke oliën en vetten. De EM (Effectieve Micro-organismen) worden tijdens het afkoelen van de zeep toegevoegd. Zacht voor de huid, geurvrij en heeft een ontvettende werking. 100% biologisch afbreekbaar, het bevat geen chemische toevoegingen of conserveringsmiddelen.

Productie met EM van de Natuurlijke keukenzeep EM

Er wordt bij de productie EM aan toegevoegd, zodat een prima schoonmaakartikel is ontstaan. Deze zeep is uitstekend geschikt om mee schoon te maken en niet alleen de keuken.

Tijdens de productie worden Effectieve Micro-organismen toegevoegd. Op deze manier kun je je huid ook laten genieten van hun positieve werking. De zeep is zacht voor de huid en geschikt voor alle huidtypes. Een keukenzeep voor het wassen van de handen en als schoonmaakmiddel te gebruiken.

Gebruiksaanwijzing:

Als schoonmaakmiddel: Leg het blok in een emmer en laat de emmer vollopen met warm water. Spoel het blok even in de emmer en het water is gebruiksklaar om mee schoon te maken.

Handig deze Natuurlijke keukenzeep EM!

Zomaar ineens een vlek op uw kleding? Maak de vlek vochtig. insmeren met EM Keukenzeep en de vlek zal snel wegtrekken. De handzeep bevat alleen hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. EM wordt tijdens het afkoelen van de zeep toegevoegd. EM Soap keukenzeep heeft een ontvettende werking, zonder de huid te beschadigen.

EM®Zeep ‘beschermt het lichaam en houdt ons water schoon’.

Gemaakt van hoge kwaliteit natuurlijke oliën en vetten. Aan EM®Zeep zijn geen synthetische additieven toegevoegd, zoals bleekmiddel en vochtinbrengers. Ongeparfumeerd en vrij van synthetische oppervlakte-actieve stoffen.
EM®Zeep is gemaakt met de beste thermische raffinagetechniek. Het is verzeept met caustische soda, waarna in het koelproces EM® is toegevoegd.

Het is mild voor de huid. EM®Zeep is 99% pure zeep en brengt geen schade toe aan de natuur en het milieu. Op deze manier kun je je huid ook laten genieten van hun positieve werking. De zeep is zacht voor de huid, en geschikt voor alle huidtypes. Er zijn twee varianten beschikbaar: een keukenzeep, voor het wassen van de handen en een badzeep, voor de dagelijkse algemene hygiëne.

Toepassing

Wrijf de zeep met water tussen de handen tot er flink schuim ontstaat. Breng het schuim op de te reinigen delen van het lichaam en spoel royaal met water af.

EM® BadZeep is een tablet van 100 gram. EM® Keukenzeep is een tablet van 110 gram.

Tip:

Het product is langdurig te gebruiken, er kan geen chemisch reinigingsmiddel tegen op.

Andere EM zeep

EM badzeep is er ook, heerlijk voor het lichaam. Je doet er heel lang mee. EM Badzeep vind je hier>>

Er is ook een heerlijke EM lichaamszeep. Een heerlijke verzorgende lichaamszeep. Deze vind je hier>>

Wat zijn de Efficiënte Micro-organismen van Teruo Higa?(EM®)?

De Japanse dokter Teruo Higa creëerde een harmonieuze combinatie van natuurlijke micro-organismen uit verschillende families, die hij Effectieve Micro-organismen (of EM®) noemde. Deze technologie verbetert alle natuurlijke processen dankzij pre- en/of probiotische acties. Het wordt wereldwijd gebruikt in veel verschillende sectoren zoals welzijn, landbouw en zelfs voor dieren.

Extra informatie

Gewicht 0,12 kg
Afmetingen 8 × 5 × 3 cm
Artikelnummer

Inhoud

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…