Top kwaliteit - Snelle levering - Hoge service

Levering

Zodra u de bestelling heeft betaald, sturen we u een e-mail waarin we de ontvangst van uw bestelling bevestigen. In deze e-mail vind u informatie over de producten die u heeft besteld, de totale kosten van de bestelling inclusief bezorging, en het bestelnummer.

Hoe wordt de bezorgdatum bevestigd?
U ziet een bezorgdatum op de e-mail met de bevestiging. De Duurzame tuin doet er alles aan om de geselecteerde bezorgdatum aan te houden. De eerste werkdag na het plaatsen van de bestelling wordt de beschikbaarheid van de goederen gecontroleerd en voor u gereserveerd als ze op voorraad zijn. Als het ons onverhoopt niet lukt om het product binnen de afgesproken tijd af te leveren zullen we hierover contact met u opnemen. Wij zullen dan een nieuwe bezorgdatum afspreken.

De bestelling wordt de eerst volgende werkdag gereedgemaakt voor verzending. Kleine artikelen (pakketpost) worden dan aangeboden aan de bezorgdienst. Grote artikelen zoals bestratingsmateriaal, erfafscheidingen etc. worden binnen 7 dagen geleverd. Veelal met een grote vrachtwagen. Deze zal op de dichts mogelijk bereikbare plek de goederen naast de vrachtwagen lossen.

Onze vervoerders
DPD is onze primaire vervoerder. In sommige gevallen maken we gebruik van DHL. Bestellingen die door de brievenbus geleverd kunnen worden, worden bezorgd via PostNL.

Track & trace
Als uw bestelling gereed is ontvangt u een track & trace via e-mail. U kunt hierbij zelf aanpassingen doen in het gewenste levermoment.

Niet thuis
Onze vervoerders doen één leveringspoging. Bent u niet thuis, dan zal de zending worden geleverd aan een servicepunt en heeft u 7 dagen de tijd om de zending op te halen.

Levertijden
Elk product in de duurzametuin webshop wordt zo spoedig mogelijk geleverd, gebaseerd op de voorraad en de eventueel levertijd van onze leveranciers. Voor de daadwerkelijke levertijd zijn wij echter afhankelijk van de leverancier, de indicatie is dus geen garantie.

Bezorgkosten
Wij rekenen binnen Nederland de volgende bezorgkosten: (excl. BTW)

  • brievenbus post: 4,35 euro
  • pakketpost tot 10 kg: 7,95 euro
  • pakketpost 10 – 30 kg: 13,50euro
  • transport: 64,50 euro

Per bestelling brengen wij de verzendkosten van het duurste artikel in rekening.

Voor bestellingen van 70 euro of meer betaald u geen verzendkosten.

Internationale bezorging
Wij leveren ook naar België, Frankrijk en Duitsland! Dit geldt overigens niet voor grote artikelen zoals bestratingsmateriaal, erfafscheidingen etc. De rest van ons assortiment kunt u wel in het buitenland laten leveren.