EM Natuurlijke Badzeep

 5,95 incl. btw

EM Natuurlijke Badzeep

 5,95 incl. btw

EM Zeep ‘beschermt het lichaam en houdt ons water schoon’. Gemaakt van hoge kwaliteit natuurlijke oliën en vetten. Aan EM Zeep zijn geen synthetische additieven toegevoegd zoals bleekmiddel en vochtinbrengers. Ongeparfumeerd en vrij van synthetische oppervlakte-actieve stoffen. EM Zeep is gemaakt met de beste thermische raffinagetechniek. Het is verzeept met caustische soda, waarna in het koelproces EM is toegevoegd.

EM natuurlijke badzeep

EM natuurlijke badzeep bestaat uit 99% pure zeep en brengt geen schade toe aan de natuur of het milieu. Het is een zuiver natuurproduct, zonder chemische toevoegingen.

Veel ervaring in zeep maken

De EM-Zeep is gemaakt in de zeepfabriek Shabondama in Japan, waar al sinds 1948 zeep wordt gemaakt. In 1974 begon men er synthetisch-additief-vrije zeep te maken. Hun motto is om geen synthetische additieven te gebruiken ter bescherming van dier, mens en milieu. In augustus 2003 is de samenwerking tussen deze zeepfabriek en EM begonnen en is het eerste stuk EM-zeep geproduceerd.

Tijdens de productie voegen de zeep-ambachtslieden Effectieve Micro-organismen toe. Zo kunt u uw huid ook laten genieten van hun positieve werking. De zeep is zacht voor de huid en geschikt voor alle huidtypes en u kunt het dagelijks gebruiken. Mensen die last hebben van huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis, hebben veel baat bij deze zeep.

EM®Zeep ‘beschermt het lichaam en houdt ons water schoon’.

Gemaakt van hoge kwaliteit natuurlijke oliën en vetten. Aan EM®Zeep zijn geen synthetische additieven toegevoegd zoals bleekmiddel en vochtinbrengers. Ongeparfumeerd en vrij van synthetische oppervlakte-actieve stoffen.
EM®Zeep is gemaakt met de beste thermische raffinagetechniek. Het is verzeept met caustische soda, waarna in het koelproces EM® is toegevoegd.

Het is mild voor de huid. EM®Zeep is 99% pure zeep en brengt geen schade toe aan de natuur en het milieu. Op deze manier kun je je huid ook laten genieten van hun positieve werking. De zeep is zacht voor de huid, en geschikt voor alle huidtypes. Er zijn twee varianten beschikbaar: een keukenzeep, voor het wassen van de handen en een badzeep, voor de dagelijkse algemene hygiëne.

Toepassing

Wrijf de zeep met water tussen de handen tot er flink schuim ontstaat. Breng het schuim op de te reinigen delen van het lichaam en spoel royaal met water af.

EM® BadZeep is een tablet van 100 gram. EM® Keukenzeep is een tablet van 110 gram.

Werking

Het is GEEN antibacteriële zeep! Antibacteriële zeep maakt bacteriën dood, maar het doodt ook goede bacteriën die ons lichaam nodig heeft. Antibacteriële zeep is zelfs schadelijk voor de huid omdat het giftige stoffen bevat.

De Effectieve Micro-organismen in EM Natuurlijke Badzeep verdringen schadelijke bacteriën en geven ruimte aan goede bacteriën. De Effectieve Micro-organismen zijn sterker en gezonder dan de schadelijke micro-organismen.

Extra informatie

Gewicht 0,12 kg
Afmetingen 8 × 6 × 3 cm
Artikelnummer

Inhoud

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…