Vochtindicator

 1,75 2,60 incl. btw

Vochtindicator

 1,75 2,60 incl. btw

De vochtindicator van Seramis waarschuwt wanneer u uw plant water moet geven. Geschikt voor binnen en buiten.

Artikelnummer: 08.20.136 Categorieën: , , , Tags: , ,

Vochtindicator

De vochtindicator van Seramis waarschuwt wanneer u uw plant water moet geven. Geschikt voor planten binnen en buiten. Controleer eenvoudig of uw plant water nodig heeft door kleurverandering van blauw naar rood in het venster bovenaan de meter.

16 en 26 cm.

De meters zijn in twee maten verkrijgbaar. Tot potten met een hoogte van 25 cm voldoet de vochtmeter met een lengte van 16 cm. Als de pot hoger dan 25 cm is, hebt u de vochtmeter van 26 cm nodig. De levensduur is ongeveer een jaar.

Seramis tester met kleurindicatie voor de bodemvochtigheid

De Seramis tester blijft permanent bij uw plant staan. De kleur van het display verandert van blauw in rood als water geven nodig is. Geschikt voor binnen en buiten.

Gebruik van de Seramis vochtindicator

Steek de meter tot het venster bij de plant in de grond. Het venster kleurt blauw als de plant over voldoende water kan beschikken. Als u een plant hebt die veel water nodig heeft, geeft u water als het venster rood begint te kleuren. Hebt u een plant met een gemiddelde waterbehoefte, dan wacht u tot het venster in zijn geheel rood kleurt voordat u water geeft. In het geval dat het een plant betreft met een lage waterbehoefte dan geeft u pas water als het venster een paar dagen rood aangeeft.

Let op!

Kleurverandering (ook na het water geven) treedt na 3-4 uur op, geef dus pas opnieuw water als 4 uur na het water geven het venster nog steeds niet blauw is gekleurd. Iedere plant heeft permanent een eigen vochtmeter nodig, u kunt niet met één Seramis vochtindicator verschillende planten controleren.

Levensduur van 1 jaar

Deze eenvoudige vochtindicator werkt zonder batterijen en heeft een levensduur van ongeveer 1 jaar. Test hem door de watermeter geheel op te laten drogen en plaats hem vervolgens in een glas water. Kleurt de meter niet van rood naar blauw? Dan is het tijd om deze te vervangen. Ook als het venster zwart kleurt is de meter aan vervanging toe.

Afleesvenster

Let op: het afleesvenster nat maken kan de levensduur verkorten.

Plantcare tools

Ook dit is een handig Plantcare Tool product. Kijk eens hier>> voor andere Plantcare tools.

 

Extra informatie

Gewicht 0,1 kg
Afmetingen 16 × 1 × 1 cm
Leverancier

Maat

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.