3 in 1 Grondmeter

Oorspronkelijke prijs was: € 56,90.Huidige prijs is: € 49,90. incl. btw

Aanbieding

3 in 1 Grondmeter

Oorspronkelijke prijs was: € 56,90.Huidige prijs is: € 49,90. incl. btw

Deze 3 in 1 Grondmeter is een handig en slim apparaat in één, omdat deze 3 in 1 grondmeter de pH-waarde, de bemestingsgraad van de bodem en de temperatuur analyseert

3 in 1 Grondmeter

Deze 3 in 1 Grondmeter is een handig en slim apparaat in één! Deze 3 in 1 grondmeter analyseert de pH-waarde en de bemestingsgraad van de bodem en de temperatuur. Vernieuwde versie meet nu ook in Celsius!!

Gebruik:

Het gebruik van deze Grondmeter  Rapitest 1835 is heel eenvoudig, omdat u de meetsonde in de grond stopt en direct de verschillende waardes kunt aflezen op het grote scherm.

Batterijtjes?

Ondanks het feit dat er op de verpakking staat dat er batterijtjes in het apparaat zitten, hebben we besloten om ze zonder batterijtjes te leveren. De batterijtjes die erin moeten zijn 3 stuks koopcellen LR44A76.

Voordelen:

Gemakkelijker kan het bijna niet, omdat de meetsonde direct de gegevens laat zien. U kunt nu direct concluderen of de grond de juiste temperatuur heeft om te zaaien of om te poten en planten. Of omdat de pH-waarde aangeeft of de grond de juiste zuurtegraad heeft voor uw planten of zaaigoed. En omdat u met deze 3 in 1 grondmeter ook de waardes aan Stikstof (N), Fosfor (P) en Kali (K) afleest. U kunt dus de bemestingsgraad van de bodem bepalen en zonodig actie ondernemen. Bij een eventueel gebrek aan sporenelementen kunt u het beste Vulkamin gebruiken in uw tuin.

Kenmerken:

 • Eenvoudig de resultaten digitaal af te lezen.
 • Meet de pH-waarde, de temperatuur en de bemestingsgraad.
 • Vruchtbaarheidsresultaten worden gecompenseerd voor bodemtemperatuur.
 • Gidsen en gebruiksaanwijzing zijn inbegrepen voor de 3 functies.
 • pH-waarden worden automatisch aangepast op basis van de bodemtemperatuur.
 • Batterijen zijn bijgesloten.

Omschrijving van het apparaat:

De set heeft een sensor met een punt van een Bi-Metaal bodemsonde, omdat deze de verschillende waardes nauwkeurig kan meten. De sensor heeft een sterke greep en is aan de display bevestigd met een flexibele spoeldraad. Op het display zijn de test selectieknoppen aanwezig, evenals de aan- en uitknop.  Aan de voorzijde bevindt zich ook het digitale display, waarop de waardes worden aangegeven.

De Rapitest Digitale 3 in 1 grondmeter is geschikt voor grond waarin bomen en planten, fruit en groenten, planten en bloemen, grassen en gazons groeien. Kortom, overal eenvoudig en snel te gebruiken.

Het product is ontwikkeld in de Verenigde Staten en heeft een Us patent 8,938,361

 

Extra informatie

Gewicht 0,4 kg
Afmetingen 20 × 12 × 3 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…
 • foto van Vulkamin verkrijgbaar bij DeDuurzameTuin.nl
  Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

  Vulkamin

   9,95 29,95 incl. btw