Wipe en Clean Heilige Basilicum

 12,40 99,95 incl. btw

Aanbieding

Wipe en Clean Heilige Basilicum

 12,40 99,95 incl. btw

Wipe & Clean Heilige Basilicum is een 100% natuurlijk reinigingsmiddel op basis van Effectieve Micro-organismen. Direct klaar voor gebruik in handige, afsluitbare, nieuwe verpakking.

 

Bestel voordelig mee!

Navulbare Spray-flacon

Deze Navulbare Spray-flacon die steeds weer na te vullen is, is uitermate geschikt voor het vernevelen van al uw vertrouwde Wipe&clean producten. Uiteraard kunt u het ook gebruiken voor alle andere vloeibare schoonmaakartikelen zoals Microferm. De flacon wordt leeg geleverd!

 

Wipe & Clean Heilige Basilicum

Wipe & Clean Heilige Basilicum is een 100% natuurlijk reinigingsmiddel op basis van Effectieve Micro-organismen. Direct klaar voor gebruik in handige, afsluitbare, nieuwe verpakking.

Gezond leefklimaat

In en rond ons huis leven miljarden bacteriën. Voor een aangenaam en gezond leefmilieu is het belangrijk dat de goede bacteriën in de meerderheid zijn. De effectieve micro-organismen in Wipe e&Clean Heilige Basilicum zorgen voor een evenwichtige, blijvend positieve balans in huis.

Schoon en fris

U gebruikt dit reinigingsmiddel in badkamer & toilet, voor vloeren, ramen & kozijnen, tafels en andere harde oppervlakken. Het bestrijdt ook onaangename geurtjes in afvoerputjes en toilet.

Aan de slag

U schudt de fles voor gebruik, spuit het op en neemt het met een doek af. Hardnekkige vlekken? Spuit het direct op de vlek en laat het product even inwerken. Niet geschikt voor leer, natuursteen en onbehandeld hout.

U kunt Wipe & Clean Heilige Basilicum dagelijks gebruiken om schoon te maken, want alle waterbestendige gladde oppervlakten zijn geschikt om met Wipe & Clean te reinigen. U gebruikt het op dezelfde manier als de traditionele of biologische schoonmaakmiddelen.
Omdat Wipe & Clean niet schuimt, ziet u direct het effect. Spoelen is niet nodig; u poetst letterlijk het huis gezond.

Ook voor

Onaangename geurtjes van afvoerbuizen en afvoerputten verdwijnen door regelmatig Wipe & Clean door de gootsteen of het toilet te spoelen. Daarmee voorkomt u bovendien verstoppingen.

Laat vuile voorwerpen enkele uren of dagen in onverdunde Wipe & Clean liggen. Soms komt de vervuiling vanzelf los, anders borstelt u nog even en spoelt het vuil daarna weg.

De Heilige Basilicum geeft een aangename geur aan het middel.

Hoewel Wipe & Clean geen chemicaliën bevat, kunnen de aanwezige zuren prikken bij oogcontact. Bij aanraking met de ogen moet u daarom de ogen goed uitspoelen met veel water.

Ingrediënten

Wipe & Clean is gemaakt van water, organische zuren, EM effectieve micro-organismen, enzymen, koolhydraten, geëxtraheerde tarwe zemelen, essentiële oliën en alcohol.

Film_Wipe en Clean_Basis

Tip:

Wipe & Clean is er ook in een handige spuitfles

Niet verdunnen

De verpakking van Wipe & Clean Heilige Basilicum is een kant-en-klaar product, dus verdunnen is niet nodig.

Film_Wipe&Clean_Hond

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Afmetingen 10 × 10 × 20 cm
Artikelnummer

Inhoud

, , ,

Verpakking

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…