BIOnyx Urinegeur en Vlekverwijderaar 2 in 1

 12,99 49,99 incl. btw

BIOnyx Urinegeur en Vlekverwijderaar 2 in 1

 12,99 49,99 incl. btw

BIOnyx Urinegeur en Vlekverwijderaar reinigt urinevlekken en neutraliseert urinegeuren van huisdieren. Aangename en frisse geur. Voorkomt herbevuiling. Bevat alleen natuurlijke ingrediënten, biologisch en afbreekbaar.

Bestel voordelig mee!

BIOnyx Vloerenreiniger

Vloerenreiniger BIOnyx Wrijf het oppervlakte goed in en neem af met voldoende water. Bij normale vervuiling 10% verdund gebruiken. Bij sterke vervuiling iets meer gebruiken.

BIOnyx Urinegeur en Vlekverwijderaar 2 in 1

BIOnyx Urinegeur en Vlekverwijderaar 2 in 1 is speciaal ontwikkeld om urinevlekken en -geuren van huisdieren effectief te reinigen en neutraliseren. Er blijft een aangename en frisse geur achter. Voorkomt herbevuiling op dezelfde plek. Gebruik deze geconcentreerde reiniger zowel binnen als buiten. Dit product is geschikt voor alle soorten vloeren, meubels, tapijten en meer.

Tips voor het verwennen van je huisdier

 • Hoewel koekjes en snoepjes heerlijk zijn, is aandacht nog belangrijker! Neem je hond mee voor een lange wandeling en speel samen met een bal. Beweging is gezonder dan te veel eten en snoepen.
 • Als je kat van knuffelen houdt, geef hem dan een extra borstelbeurt. Daar zal hij zeker van genieten! Als je kat liever speelt, zorg dan voor een speeltje waar hij achteraan kan rennen of gebruik een kattenhengel om hem te laten springen. Dit is goed voor zijn conditie!
 • Knaagdieren en konijnen verdienen ook extra aandacht. Geef ze regelmatig iets om aan te knagen en om mee te spelen, zodat ze zich niet vervelen.

Dierendag is een bijzondere dag voor onze geliefde dieren. Sinds 1930 vieren mensen op 4 oktober deze dag om hun huisdieren extra te verwennen.

Samenstelling BIOnyx Urinegeur en Vlekverwijderaar

BIOnyx produceert hoogwaardige biologische schoonmaakmiddelen zonder schadelijke chemicaliën. De natuurlijke ingrediënten lossen vuil snel op, waardoor alles binnen- en buitenshuis gemakkelijk schoon en fris wordt, terwijl het milieu beschermd blijft!

 • Niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen
 • Polycarboxylaten < 5%
 • arfum (citroen)
 • Enzymen.

Bevat geen schadelijke chemicaliën en is biologisch afbreekbaar

Gebruiksaanwijzing BIOnyx Urinegeur en Vlekverwijderaar

BIOnyx Urinegeur en Vlekverwijderaar 2 in 1 is krachtig tegen urinevlekken en -geuren van huisdieren. Het is geschikt voor dagelijks gebruik zowel binnen als buiten, op allerlei oppervlakken zoals vloeren, meubels, tapijten, en meer. Om urine, ontlasting of braaksel te verwijderen, breng je het verdunde product (20%) gelijkmatig aan, laat het 10 minuten inwerken en spoel vervolgens grondig af met schoon water. Herhaal indien nodig. Dit milieuvriendelijke reinigingsmiddel dient buiten bereik van kinderen te worden gehouden. Raadpleeg bij inslikken onmiddellijk een arts en toon het etiket.

Wat BIOnyx zo uniek maakt

BIOnyx Urinegeur en Vlekverwijderaar is een krachtige, milieuvriendelijke oplossing.

 1. Milieuvriendelijk: Bij BIOnyx staat duurzaamheid voorop. De reiniger bevat geen schadelijke chemicaliën en is biologisch afbreekbaar. Dit betekent dat het geen schadelijke residuen achterlaat en veilig is voor het milieu.
  • Geen microplastics, biologisch afbreekbaar
  • Natuurlijke ingrediënten (niet genetisch gemanipuleerd)
  • Vrij van parabenen, conserveringsmiddelen of verdikkingsmiddelen
  • Palmolievrij
  • Verpakking gemaakt van 100% gerecycled plastic.
 2. Effectieve reiniging: Dankzij de krachtige formule verwijdert BIOnyx Urinegeur en Vlekverwijderaar moeiteloos vet, vuil en etensresten.
 3. Geconcentreerde formule: Door de geconcentreerde formule van BIOnyx Urinegeur en Vlekverwijderaar heeft u slechts een kleine hoeveelheid nodig voor een grondige reiniging. Dit zorgt niet alleen voor minder productverbruik, maar ook voor minder afval.
 4. Veganistisch en diervriendelijk: De Urinegeur en Vlekverwijderaar is volledig veganistisch en niet getest op dieren. Zo kunt u met een gerust hart schoonmaken, wetende dat er geen dierenleed aan te pas is gekomen.
 5. Zuinig in gebruik: Doordat de reiniger krachtig is in werking, bespaar je niet alleen tijd, maar ook water en energie.

Kortom, BIOnyx Urinegeur en Vlekverwijderaar biedt een perfecte combinatie van effectiviteit, milieuvriendelijkheid en huidvriendelijkheid. Met dit product kunt u met een gerust hart genieten van een schone gootsteen, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een schonere en duurzamere wereld.

BIOnyx biologische schoonmaakmiddelen

BIOnyx schoonmaakmiddelen zijn een krachtige, milieuvriendelijke oplossing

Milieucentraal Bekijk ook de tips voor duurzaam schoonmaken van MilieuCentraal.

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Afmetingen 5 × 5 × 20 cm
Inhoud

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…