EMiko verzorgende zeep

 7,90 incl. btw

EMiko verzorgende zeep

 7,90 incl. btw

EMiko 60 g verzorgende zeep stuk. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten voor zachte reiniging en huidverzorging.

EMiko verzorgende zeep

EMiko 60 g verzorgende zeep. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten voor zachte reiniging en verzorging van de huid.

Productinformatie:

EMiko Care zeep, 60 g Een combinatie van het beste Rügen healing krijt, kostbare oliën, EM-X Gold® en EM-X® keramiek poeder. De verzorgende zeep zorgt voor een zachte reiniging en rustgevende verzorging. Laat de zeep na gebruik in een geschikt zeepbakje drogen.

Certificaten:

De Emiko verzorgende zeep bevat EM, is geproduceerd door een bedrijf wat ervaring heeft met Effectieve micro-organismen. Uiteraard heeft dit product een IHTK certificaat.

IHTK-gecertificeerd: de voorwaarde voor deze certificering is de wettelijk bindende verklaring dat we geen ingrediënten gebruiken waar dieren voor gemarteld of zelfs gedood moeten worden. Bovendien bewijzen we dat we niet samenwerken met bedrijven die dierproeven uitvoeren of laten uitvoeren. De zekerheid voor de consument: van de ontwikkeling tot het eindproduct is nooit enig dier geschaad.

Aandacht:

We vinden het heel belangrijk dat deze producten zorgvuldig worden gemaakt. EMiko producten voor persoonlijke verzorging worden met de hand vervaardigd in kleine fabrieken volgens bekende en waardevolle recepten. Deze fabrieken hebben jarenlange ervaring in de productie van cosmetica en wellnessproducten. De wetgeving verbiedt “levende” ingrediënten in cosmetica. Daarom worden de uiterst effectieve metabolische producten en informatie van de EM Effective Micro-organismen overgebracht naar cosmetica voor de EMiko Care-serie en de lichaamsverzorgingsproducten met EM-X GOLD. Het gebruik van EM-X Gold, EMiko origineel zeezout, EM zeezout gold, EM-X keramiekpoeder en water wordt bekrachtigd met EM-X keramiek.

Verschil tussen EMiko verzorgende zeep en EM Bad zeep:

De EMiko verzorgende zeep is geheel anders qua samenstelling dan de EMiko badzeep. De verzorgende zeep bevat natuurlijke producten en EM-X Gold en keramiek, terwijl aan de Badzeep EM wordt toegevoegd. Daarom kunt u het beste de EM Badzeep gebruiken tijdens het douchen en het bezoek aan een bad, omdat dan de voordelen van de EM badzeep optimaal tot haar recht komen. De keukenzeep gebruikt u om vlekken uit kleding of andere stoffen te halen. De EMiko verzorgende zeep gebruikt u tijdens het opfrissen en handen wassen. Dus juist voor de snelle reiniging van uw lichaam. Uiteraard is deze zeep uitermate geschikt, voor gebruik onder de douche of in bad.

Ingrediënten:

In deze zeep zit onder andere Olijfolie, water en kokosnoten olie. Ook is er palmolie, krijt en EM-X keramiekpoeder aan toegevoegd. Daarnaast ricinusplant olie en klei. Dit alles tezamen maakt deze verzorgende zeep zeer uniek en erg waardevol voor uw huid. 

Ricinusplant:

De Ricinusplant behoort tot één van de oudste geneeskrachtige planten der mensheid. Archeologen vonden de zaden als bijgave in Egyptische graven uit 5000 jaar voor Christus.
In de
Papyrus Ebers (1500 v. Chr.) worden de zaden als afvoerend middel en de olie als zalf tegen zweren genoemd. Ook bij de Grieken en Romeinen was de geneeskrachtige werking bekend, waarbij de Grieken de olie hoofdzakelijk uitwendig gebruikten.
De medische betekenis ging in de loop der eeuwen bijna geheel verloren en de plant kwam alleen nog zelden in tuinen voor. Op Jamaica was de plant
bekend als Agnus castis en werd de olie toegepast als niet giftig laxeermiddel. Uit die tijd stammen dan ook onze naam Castorolie en de Engelse benaming ‘castor oil plant’ 

 

Ricinus olie:

Ricinus olie behoort tot de halfdrogere oliën en heeft naar mening van therapeuten ontstekingsremmende, verzachtende en laxerende eigenschappen. In vette zalven wordt Ricinusolie als emollientia toegepast, het maakt de huid zacht en soepel en bovendien heeft het een afdekkende werking. Deze olie beschermt de huid tegen water en wateroplosbare schadelijke stoffen. Onder de door de olie gevormde beschermende laag kunnen wonden en kwetsuren goed genezen. In navolging van de Jamaicanen werd de olie in de 18e eeuw ook hier als laxerend middel gebruikt en een veertiendaagse kuur met Castorolie gold in die tijd als essentieel voor de gezondheid.

 

 

Extra informatie

Gewicht 0,1 kg
Afmetingen 3 × 4 × 2 cm
Hoeveelheid

Verpakking

Kleur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.