EM X Gold Frisdrank

 68,95 799,00 incl. btw

Aanbieding

EM X Gold Frisdrank

 68,95 799,00 incl. btw

EM X Gold stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Het is 100% natuurlijk, bevat geen bewaarmiddel, is gluten- en lactosevrij en bevat geen calorieën.

 

Bestel voordelig mee!

Deodorant met EM-X Gold

Deodorant van EM-specialist EMIKO met EM-X Gold is een gecertificeerd product, dus 100% EM-oké! Ook verwerkt EMIKO er geen dierlijke producten in en test dit bedrijf zijn producten niet op dieren, dus deze deodorant heeft ook het Vegan keurmerk.

EM X Gold

EM-X Gold geeft de kracht van Effectieve Micro-organismen voor de gezondheid van u en uw gezin. Het is een unieke drank, gemaakt van gistextracten en melasse gefermenteerd in een mengsel van water, koraalkalk en nigari. Nigari is een natuurlijk extract van Japans zeezout. Het fermenteren gebeurt met mensvriendelijke micro-organismen, zoals melkzuurbacteriën, gisten die voorkomen uit de EM-technologie.

Uw gezondheid in evenwicht

Mensen worden in hun dagelijkse leven aan veel stressfactoren blootgesteld, EM-X Gold helpt het lichaam zijn natuurlijk evenwicht terug te vinden.

Frisdrank

EM-X Gold is een frisdrank geproduceerd met de kracht van fermentatie. In tegenstelling tot gefermenteerde voeding bevat het geen levende micro-organismen, is het lactose-vrij, glutenvrij en calorieloos.

Geen ballast voor de maag

De ingrediënten van EM-X Gold zijn geen extra ballast voor de maag en kunnen zo bij ziekte, vermoeidheid en op elke leeftijd worden ingenomen.

XCEM

Het hoofdingrediënt van EM-X Gold is XCEM (eXtracted from Culture Effective Microorganisms). Dit zijn stofwisselingsproducten van Effectieve Micro-organismen. In de huidige samenleving zijn er tal van externe factoren die het natuurlijke evenwicht van het lichaam verstoren. XCEM helpt het evenwicht te herstellen op een volledig natuurlijke manier. EM-X Gold stimuleert namelijk het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Gebruik

Warm serveren bevordert de opname-efficiëntie.

 • Doe dagelijks EM-X Gold in uw thee, koffie, fruitsap of water;
 • Als voor- of najaarskuur voor minstens 5 à 6 weken tot 3 maanden;
 • Ter ondersteuning van een genezingsproces.

Doel

Het lichaam ondersteunen om zijn natuurlijk evenwicht te herstellen of te houden.

Inhoud

Kleinere hoeveelheden van verscheidene nutriënten. Nutriënten zijn stoffen die onontbeerlijk zijn voor de groei en de instandhouding van een organisme, zoals mens, dier en plant. EM-X Gold onderscheidt zich hierdoor van medicijnen die hoge concentraties van één bepaalde werkzame stof bevatten.

Doelgroep

EM-X Gold is geschikt voor iedereen. Onafhankelijk van hun gezondheidstoestand, van baby’s tot bejaarden.

100% natuurlijk

EM-X Gold is 100% natuurlijk. Het bevat geen conserveringsmiddel, het is glutenvrij en bevat geen calorieën.

XCEM

Een verzameling van stofwisselingsproducten die ontstaat tijdens een gecontroleerde fermentatie van verschillende grondstoffen met EM. (Effectieve micro-organismen initiëren een fermentatieproces van hoge kwaliteit. Het is een verzameling van micro-organismen zoals melkzuurbacteriën en gisten). Het is een 100% natuurlijk product, wat wil zeggen dat deze basisstoffen niet kunstmatig worden gemaakt noch geconcentreerd. Bijgevolg zijn ze volkomen veilig voor u en hoeft u zich niet te houden aan een strikte dosering.

Grondstoffen voor de aanmaak van XCEM

 1. Melasse, een bijproduct uit de suikerindustrie, wat als voedingsbodem voor de Effectieve Micro-organismen wordt gebruikt.
 2. Gist Extract, een goed ingrediënt, wat de fermentatie start bij het maken van brood, alcohol, soja, miso. De Gisten produceren tijdens dit proces tal van nutriënten die een positieve invloed hebben op het menselijk lichaam.
 3. Koraal Calcium. Tot poeder vermalen versteende koralen die een ideale natuurlijke calciumbron vormen. Bevat naast Calcium ook Magnesium, Natrium en Kalium.
 4. Nigari is natuurlijk zeewater wat wordt ingekookt, tot er uiteindelijk enkel Magnesiumchloride en mineralen overblijven.

EM-X Kristal

Dr. Emoto raakte bekend door zijn baanbrekend onderzoek naar het geheugeneffect van water en de energetische eigenschappen ervan. Via een speciale techniek slaagde hij erin foto’s te maken van ijskristallen. Hij concludeerde dat externe factoren (zoals muziek en spraak) een effect hebben op de energetische structuur van water en het helpende effect ervan op de mens.

Uw gezondheid in evenwicht

Mensen worden in het dagelijks leven aan tal van stressfactoren blootgesteld. EM-X Gold helpt het lichaam zijn natuurlijk evenwicht terug te vinden. EM-X Gold is een frisdrank geproduceerd met de kracht van fermentatie. In tegenstelling tot gefermenteerde voeding bevat het geen levende micro-organismen. Het is lactose-vrij, glutenvrij en het bevat geen calorieën. De ingrediënten van EM-X Gold zijn geen extra ballast voor de maag en kunnen zelfs bij ziekte en vermoeidheid door jong tot oud ingenomen worden.

EM X Gold brochure

Hoe kunt u EM-X Gold het beste drinken?

We raden u aan om EM-X Gold warm te drinken. U kunt EM-X Gold oplossen in water en verhitten tot 80-100 graden Celsius. U kunt het ook vermengen met koffie of thee. Ook als u rijst kookt of (miso)soep maakt, verhoogt dat de doeltreffendheid.

En wanneer?

Omdat EM-X Gold een frisdrank is, kunt u het op elk moment van de dag innemen. Door de inname een onderdeel te maken van uw dagelijkse routine zorgt u ervoor dat u het niet vergeet.

En hoeveel?

EM-X Gold is een frisdrank, u kunt net zoveel of zo weinig drinken als u zelf wilt. Afhankelijk van uw gezondheidstoestand en levensstijl.

Veelgestelde vragen:

Waar smaakt het naar? EM-X Gold is net zoals water bijna smaak- en geurloos. Sommige gebruikers proeven een lichte zoutsmaak, wat ook logisch is met Nigari als ingrediënt. U kunt het ook mengen met water of thee, in dat geval zult u EM-X Gold helemaal niet proeven.

Worden de micro-organismen niet gedood door verhitting tijdens het productieproces? EM-X Gold is een frisdrank gemaakt van de stofwisselingsproducten van de Effectieve Micro-organismen, en dus niet van het organisme zelf. Een pasteurisatie beëindigt het fermentatieproces, waardoor enkel de hitte-bestendige metabolieten overblijven. Deze microscopische nutriënten dringen tot diep in de cel en helpen zo het lichaam te revitaliseren.

Hoe lang moet je de kuur volhouden?

De meeste van onze lichaamscellen vernieuwen zich elke 3  tot 4 maanden. Daarom wordt er aangeraden om minimaal 3 maanden EM-X Gold in te nemen. Er zijn gebruikers die het al innemen sinds het ontstaan van EM-X Gold in 1994.

Tip

Voor borstvoedende moeders: Vernevel EM-X Gold op de borst, voor u de borst geeft.

Kook tip, U kunt bij het koken van rijst of bij het maken van soep een theelepel EM-X Gold toevoegen. Op deze manier kan het hele gezin van de voordelen genieten.

Controle en bewaren

Een gesloten verpakking blijft minimaal 1 jaar goed voor consumptie. Na openen in de koelkast bewaren en tot de T.H.T datum op de fles bruikbaar. Er is strenge controle op dit product. Zelfs op radio-activiteit. Dit product wordt in Japan geproduceerd en pas verscheept als na inspectie blijkt dat de straling zich onder de minimale detecteerbare straling bevindt. (0,5 Bq/kg) Bovendien worden vooraf ook alle grondstoffen gecontroleerd.

Dosering

“Wat is de dosering?” is een vraag die wij vaak krijgen. Hieronder vindt u dan ook de geadviseerde richtlijnen, maar let op, dit product is geen geneesmiddel!

 • Dosering preventie, geen kwalen: 10-15 ml per dag (ook wel onderhoudsdosering genoemd).
 • Kleine kwalen: 30-45 ml/dag, bij allergieën zoals hooikoorts.
 • Ziekte/aandoening: 45-60 ml/dag, bij auto-immuunziektes of reuma.
 • Ernstige ziektes: 60-90 ml/dag, bij kwaadaardige ziektes zoals kanker.
 • Soms adviseren deskundigen meer dan 90ml/dag bij levensbedreigende aandoeningen.

Let op!!! EMX Gold frisdrank is absoluut geen geneesmiddel.

Bewaren

Na het openen bewaart u de geopende fles in de koelkast. Niet blootstellen aan direct zonlicht. Bezinksels of zwevende deeltjes die zich eventueel voordoen, hebben geen nadelige effecten op de kwaliteit. Na opening de inhoud voor de tht- datum consumeren.

Voedingswaarde per 100 ml.

Energie 0 kJ

Vetten, <0,01 gram, waarvan verzadigd <0,01 gram

Koolhydraten, <1,0 gram, waarvan suikers <0,5 gram

Eiwitten <0,5 gram

Zout 0,05 gram

Magnesium 28,13 mg., 7,5% Nutrient referentiewaarde.

Ingrediënten:

Frisdrank met gefermenteerde extracten. Ingrediënten: water, gistextract, melasse, nigari. Nigari is natuurlijk gewonnen zeezout.

EM X Gold is prima te gebruiken met EM X ZeeZout Gold

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Afmetingen 5 × 5 × 20 cm
Artikelnummer

Inhoud

Verpakking

, , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…