EetbareWand

Oorspronkelijke prijs was: € 99,95.Huidige prijs is: € 59,95. incl. btw

Aanbieding

EetbareWand

Oorspronkelijke prijs was: € 99,95.Huidige prijs is: € 59,95. incl. btw

Deze EetbareWand is voorzien van een watergeefsysteem, deze hoeft u alleen nog aan te sluiten op een waterkraan. Nu kunt u heel eenvoudig zowel in huis als buiten een EetbareWand maken. Het systeem is uitermate geschikt om kruiden en kleine planten in te laten groeien en gezonde kruiden zijn dan direct binnen handbereik. Binnenshuis is het natuurlijk van belang dat er voldoende (zon-)licht aanwezig is, dat kan natuurlijk ook met een Ledlamp die daglicht produceert.

Artikelnummer: 03.19.110 Categorieën: , , Tags: , ,

 EetbareWand

Deze EetbareWand is voorzien van een watergeefsysteem, deze hoeft u alleen nog aan te sluiten op een waterkraan.

Buiten en binnen een EetbareWand :

Nu kunt u heel eenvoudig zowel in huis als buiten een EetbareWand maken. Het systeem is uitermate geschikt om kruiden en kleine planten in te laten groeien en gezonde kruiden zijn dan direct binnen handbereik. Binnenshuis is het natuurlijk van belang dat er voldoende (zon-)licht aanwezig is, dat kan natuurlijk ook met een Ledlamp die daglicht produceert.

Petflessen:

De EetbareWand is gemaakt van 100% gerecyclede plantaardige PET flessen. Met een gepatenteerd proces worden de schadelijke stoffen uit de petflessen gehaald. Hierdoor is de EetbareWand vrij van ftalaten en BPA’s. De EetbareWand is getest door verschillende internationale organisaties en is steeds positief door de testen gekomen.

Eenvoudig watergeven:

De EetbareWand is uitgerust met een geïntegreerd watergeefsysteem, wat eenvoudig op de tuinslang kan worden aangesloten. Met de bijgeleverde drukregulerend filter wordt de druk van de waterleiding gereduceerd naar een druk die voldoende is om de druppelaars te voorzien van water. Doordat dit filter de druk reguleert, kan het zijn dat het overtollige water sporadisch langs het filter wegvloeit, dit is echter minimaal.

Voordelen van een geïntegreerd watergeefsysteem:

Het heeft meerdere voordelen dat het water langs uw planten druppelt in de EetbareWand. De planten krijgen de tijd het water op te nemen. U zet de kraan bij voorkeur in de avonduren aan. Tijdens de avond en de nacht verdampen de planten minder water en wordt er dus meer water opgenomen. Laat de kraan circa 10 tot 15 minuten per dag aanstaan. Bij zeer warm weer kan een tweede watergift noodzakelijk zijn. Uw planten blijven levende organismen die zorg en aandacht nodig hebben.

Montage:

Uit de doos en direct aan de muur. Neem de EetbareWand uit de doos en controleer of het product compleet is. Vouw het uit en houdt het tegen de muur of schutting. Aan de bovenzijde van de EetbareWand zitten 6 ogen ten behoeve van schroeven of elastieken. Belangrijk is het, dat er in de bovenzijde door elk oog een schroef wordt gedraaid, omdat hier het gewicht aan hangt.

Een volle EetbareWand weegt circa 35-40 kg. Indien u de EetbareWand tegen de muur hangt, is het van belang dat u er eerst gaten in boort en er een geschikte plug in stopt. Daarna de EetbareWand vastschroeven. Bij de EetbareWand zitten geen zaden, planten of potgond inbegrepen! Ik adviseer het gebruik van Bio-Kultura potgrond, omdat deze langer het vocht vasthoudt. Bio-Kultura potgrond kunt u los bestellen in onze webshop www.deduurzametuin.nl
Nadat u de EetbareWand hebt gevuld, controleert u of de druppelaars ongeveer in het midden van de plant zitten. U kunt eenvoudig de druppelaars draaien. Houdt de zwarte slang vast en draai de druppelaar naar de plant toe. Draai de schroefsluitingen van het zwarte filter aan maar let op: vast is vast! Sluit nu uw tuinslang aan op het zwarte filter en zet de kraan open. Voila!

Let op!! Soms komt het voor dat er water druppelt uit het zwarte filter, dit is echter volkomen normaal! Doordat de druk gereduceerd wordt van de waterleiding naar de EetbareWand, moet deze druk daar weg kunnen, dat kan alleen via het filter.

Vast is vast! Doordraaien kan het product beschadigen. Het filter is uitgesloten van het herroepingsrecht!

Toepassingen:

EetbareWand is te gebruiken in tuinen en is uitermate geschikt voor buitengebruik. Voor scholen, bso en kinderopvang bestaat een speciaal pakket “GezondeSchoolTuin” .Dit is omschreven in de interventiedatabase van het RIVM. Ook restaurants, kookstudio’s, congrescentra en conferentiehotels behoren inmiddels tot de gebruikers. Echter hier worden speciale voorzieningen getroffen voor het gebruik binnen.
Dit product is ook uitermate goed toepasbaar bij jongeren en ouderen met lichamelijke en geestelijke beperkingen, mensen van verschillende culturen.

Inhoud:

EetbareWand wordt geleverd exclusief potgrond, zaden en planten.
Een EetbareWand heeft een afmeting van ca. 100 x 100 cm ( dit kan 4% afwijken omdat product met de hand gemaakt wordt) en biedt ruimte aan 20 planten. Bij elk groot vakje zit een druppelaar. De afzonderlijke druppelaars zijn niet instelbaar. Ze staan altijd aan.

Handig:

Er zijn 4 kleinere (halve) vakjes waar geen druppelaar boven zit. Dit is een bewuste keuze! Deze kleinere vakjes kunt u gebruiken om kleine gereedschappen en andere accessoires in op te bergen.

 

Extra informatie

Gewicht 3 kg
Afmetingen 75 × 10 × 10 cm
Inhoud

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…