EM-X keramiek buisjes grijs

 5,50 12,90 incl. btw

EM-X keramiek buisjes grijs

 5,50 12,90 incl. btw

EM X Keramiek buisjes grijs in handzame 12 stuks verpakking.

 EM-X keramiek buisjes grijs:

EM-X keramiek buisjes grijs zijn keramische buisjes die kwaliteit, de smaak en de energiehuishouding van water verbeteren door opgeslagen EM-informatie.

Keramiek buisjes in het kort:

Het verkleint waterclusters en maakt het water ontvankelijker voor alle levende cellen. De oppervlaktespanning van water verandert en hierdoor wordt het water zachter van smaak. Negatieve informatie in het water wordt verwijderd door de waterclusters te verkleinen. De buisjes kunnen voor onbepaalde tijd worden gebruikt, op voorwaarde dat ze gezond zijn en regelmatig worden schoongemaakt.

Veelzijdig gebruik:

In drinkwater, drankjes, waterbakken voor dieren, vazen, water voor bloemen, aquaria, vijvers, wateropslag, in de groentela in de koelkast, etc.

12 stuks:

Deze verpakking heeft 12 EM-X Keramiek buisjes. Precies genoeg om 1 liter water te vitaliseren.

Oneindig bruikbaar,

EM-X Keramiek buisjes grijs zijn steeds weer opnieuw te gebruiken, u heeft er dus jarenlang plezier van. 

Advies:

Voor de hygiëne is het raadzaam de buisjes 1 keer per maand te koken in water.

Productinformatie EM-X Keramiek buisjes grijs:

De grijze EM-X® keramische buisjes worden voornamelijk gebruikt om de waterkwaliteit te verbeteren. Ze geven hun opgeslagen, positieve EM®-informatie vrij aan het water, verkleinen de waterclusters, geven energie aan het water en verhogen de kwaliteit ervan.  Verkeerde informatie die opgeslagen is in het water wordt verwijderd door clusterstructuren te verbreken. Dat laatste zorgt ook voor een betere absorptiecapaciteit van het behandelde water voor alle cellen. Door deze structurele en energieke veranderingen ervaren mensen de smaak van het water als verser en zachter. Dieren geven de voorkeur aan water dat is geactiveerd met EM-X®-keramiek, planten gedijen beter. Het product vitaliseert het water.

Productie en werking:

Tijdens de fermentatie van speciale klei met EM-1 en EM-X Gold vermenigvuldigen niet alleen de EM, maar ook hun waardevolle metabolieten zich. Tijdens het volgende bakproces wordt de regeneratieve EM®-informatie bewaard en opgeslagen in het EM-X®-keramiek. In het water zijn de resonerende effecten van EM®-keramiek niet alleen indrukwekkend, maar ook detecteerbaar in de vorm van redoxmetingen. Energie komt vrij beschikbaar.

Reiniging en opslag:

Alle buisjes moeten ten minste eenmaal per kwartaal handmatig worden schoongemaakt, afhankelijk van de intensiteit van het gebruik.  Kook de buisjes gedurende 10 minuten. Hun functie wordt niet aangetast, omdat er geen levende micro-organismen zijn. EM-X®-keramiek moet zo droog mogelijk worden bewaard. 

Aanbevolen gebruik:

12 buisjes per liter water of 100 g voor 200 liter water;

Keramiek buisjes gebruik je in je drinkwaterkan, waterkoker, koffiezetapparaat, gieter voor kamerplanten, drinkbak voor dieren (als ketting, zodat inslikken wordt voorkomen!), aquarium, bloemenvaas, in een washandje in de wasmachine, badkuip, vaatwasser, etc.

Teken:

Huisdieren, en waarschijnlijk ook mensen, zijn beter beschermd tegen teken. Gebleken is, dat een hond die is voorzien van een halsband gemaakt met EM-X Keramiek buisjes grijs, aanzienlijk minder last heeft van teken. Er komen minder teken op de vacht en er komen nauwelijks tekenbeten voor.

Andere EM-X keramiek producten zijn:

EM-X keramiek buisjes in een netje grijs.

EM-X keramiek buisjes 35 mm.

Extra informatie

Gewicht 0,1 kg
Afmetingen 3 × 4 × 1 cm
Inhoud

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…