EM X Keramiekbuisjes roze 80 gram

 10,90 incl. btw

EM X Keramiekbuisjes roze 80 gram

 10,90 incl. btw

EM-X keramiekbuisjes roze (verpakt per 80 gram), zijn poreuze EM-X keramische buisjes met een diameter van 9 mm. U gebruikt deze buisjes voor het binden van verontreinigende stoffen in water. Deze buisjes worden bij lage temperaturen gebakken. Dit zorgt voor  een poreus oppervlak, zodat zij schadelijke stoffen makkelijk binden.

EM X Keramiekbuisjes roze

EM X Keramiekbuisjes roze is een product dat eenvoudig kan worden ingezet voor een uitgebreid scala van toepassingen en processen. Het is een materiaal dat onder andere de kwaliteit van water verbetert. Ook beïnvloedt EM Keramiek de kiemkracht van zaden en de groei van planten in positieve zin.  Het is ook een nuttig product bij de aanpak van milieuproblemen, de productie van voedingsmiddelen, het besparen van energieverbruik en het verbeteren van gezondheid voor bodem, gewas, dier en mens. Een veelzijdig en bijzonder product kortom, waarvan de resultaten u zullen verbazen!

Want u kunt het bijvoorbeeld gebruiken….

…In alle waterbakken waar een binding van schadelijke stoffen handig is. Denk u aan uw waterkoker of koffiezetapparaat, aan het aquarium of aan uw bloemenvazen. Maar ook uw huisdieren hebben baat bij EM Keramiek. Doe vooral enkele buisjes in hun drinkwater en u zult merken dat zij veel minder last hebben van teken en vlooien.

Wat doet het allemaal?

 • Vitaliseert water
 • Verhoogt de energie van water
 • Laat chloor vervliegen
 • Reduceert oxidatie
 • Reduceert infraroodstraling
 • Vermindert oppervlaktespanning
 • Laat grote clusters watermoleculen uiteen vallen
 • Weert teken en vlooien
 • Breekt vervuiling af (werking anti-oxidanten)
 • Verbetert het transport van voedingstoffen.

Roze en grijze EM-Keramiek pijpjes

De roze pijpjes zijn bij een lagere temperatuur gebakken dan de grijze pijpjes. Ze zijn dan ook zachter en gaan minder lang mee. De roze pijpjes nemen echter wel gemakkelijker stoffen op en de energie van de roze pijpjes is milder dan die van de grijze. Na verloop van tijd zult u een verkleuring waarnemen. Dat is het moment waarop u ze vervangt. Dat is na ongeveer 6 maanden. Ongebruikt kunt u ze voor bijna onbepaalde tijd opslaan.

Inhoud en afmetingen

 • 750 gram (ongeveer 680 stuks) EM Keramiek pijpjes roze
 • Lengte 12 mm
 • Diameter 10,4 mm
 • Diameter gat 5,4 – 5,65 mm

Huishoudelijke toepassingen

 • In aquarium
 • In koffiekannen, waterflessen, waterkannen, waterkokers
 • Voor drinkbakken (dieren)
 • In waterkranen en douchekoppen
 • Ook voor in de badkuip
 • In sproeiwater voor bloemen en planten
 • In de aarde van plantpotten, plantenbakken
 • Natuurlijk ook in de wasmachine (in een dichtgenaaid washandje)
 • In de vaatwasmachine (in bestekmandje)
 • In de zandfilter van de zwembadpomp.

Algemene doseringen

 • Gevitaliseerd drinkwater: handjevol buisjes in de waterkan.
 • Drinkwater dieren: 1 kg per 1000 liter water.
 • Zwembad en vijvers: 200 gram per 1000 liter water.
 • Aquarium: verspreiden over de bodem.
 • Snijbloemen: 10% van het watervolume in de vaas.
 • Vaatwasser: enkele buisjes in de bestekmand.
 • Wasmachine: 30-50 buisjes in een dichtgenaaid washandje meewassen.
 • Badkuip: enkele buisjes in het bad leggen.

Keramiek vormen

EM-Keramiek wordt geproduceerd in de vorm van buisjes of pijpjes, vormen, poeders en stickers (elektrosmog). Deze pijpjes zijn 10 mm lang en 10 mm rond en kunnen worden gebruikt voor het structureren, harmoniseren (vitaliseren) en zuiveren van water. De grijze EM-Keramiek pijpjes gaan vrijwel levenslang mee. De roze pijpjes ongeveer 6 maanden.

EM-Keramiek in water

Het is van belang dat EM-Keramiek intensief met water in aanraking komt, dan zullen de voordelen optimaal merkbaar zijn. De hoeveelheid EM-Keramiek dient één duizendste deel van het watervolume te zijn. Eén kilo EM-Keramiek volstaat om 1 m3 watervolume te behandelen. Zodra het grote, constante watervolumes betreft, zoals vijvers of zwembaden, kan de benodigde hoeveelheid EM-Keramiek met zo’n 20% worden verminderd.

Werkzaamheid van EM X Keramiekbuisjes roze

De werkzaamheid van EM Keramiek is gebaseerd op het principe, dat energie kan worden behouden en overgedragen door deze eigenschappen te binden in gebakken klei.

Energieoverdracht in de natuur gebeurt meestal door fotonen. Dit zijn de deeltjes die licht en warmte bepalen. Als een foton met een bepaalde golflengte in aanraking komt met een stof dan kan die in trilling worden gebracht. De stof bezit dan een heel klein beetje meer energie. Vaak geeft de stof deze energie weer af aan de omgeving door bijvoorbeeld warmte en merken we er verder weinig van.

Frequentie

Elk materiaal heeft echter ook een specifieke frequentie om in trilling te komen. Heeft een stof eenmaal deze eigen frequentie bereikt dan zal het als geheel op dezelfde wijze blijven resoneren en deze frequentie ook in haar omgeving uitzenden. De stof wordt dan een zender van die specifieke frequentie. Normaal gaat na verloop van tijd de stof vervallen en stopt het uitzenden. Dit gebeurt bijvoorbeeld omdat het wordt afgebroken of slijt.

Een materiaal dat heel goed een ontvangen frequentie (en daardoor informatie) kan vasthouden, is silicium. Het wordt daarom o.a. gebruikt in computers. De processoren van onze computers bestaan uit chips, die silicium als basismateriaal bevatten.

Silicium is een belangrijk bestanddeel van klei. Informatie die in klei is opgeslagen, wordt hierdoor ook weer afgegeven. Klei kan allerlei frequenties opnemen en weer afgeven. De informatieoverdracht van klei aan haar omgeving is dus wisselend. De reden hiervoor is, dat klei van zichzelf een week product is. Maken we echter van klei keramiek (door het te bakken bij hoge temperatuur), dan wordt het star en houdt het haar vorm en daardoor de informatie veel beter vast. Het geeft dan zowel qua vorm als informatie een afdruk aan haar omgeving.

EM-technologie en EM X Keramiekbuisjes roze

De EM-technologie in de EM X Keramiekbuisjes roze is gebaseerd op het principe van samenleven met gezamenlijke voorspoed (coexcistence and co-prosperity). Dit is de basis voor de theorieën van Prof. Dr. Teruo Higa. Een belangrijk onderdeel van zijn theorie is het overdragen van informatie en energie door resonantie. Het is daarom begrijpelijk dat Dr. Higa met het hierboven beschreven fenomeen aan de slag is gegaan.

Higa stelt, dat als een stof intensief met een bepaalde frequentie in contact komt, dan blijkt door de uitgezonden informatie gedurende geruime tijd dat de stof met deze frequentie in contact is geweest. Dit is vergelijkbaar met water waarin een roestige spijker heeft gelegen. Dit water zal ook na meerdere verdunningen nog altijd naar ijzer smaken. Daarom liet Higa klei met EM fermenteren en vervolgens tot keramiek bakken bij zeer hoge temperatuur. De informatie (trilling) die door het fermenteren op de klei werd overgebracht, blijft hierdoor in de klei aanwezig. Als deze keramiek bijvoorbeeld wordt gebruikt in een waterstroom, dan zal de informatie die in de keramiek aanwezig is op het water overgaan. Het water wordt a.h.w. “in formatie” gebracht. Water dat “in formatie” is, bezit een bepaalde ordening die bijvoorbeeld ook de plantengroei en kieming van zaden verbetert. Ongeordend water kost energie terwijl geordend water energie geeft.

Verandering door EM X Keramiek

Zo blijkt dat van water, dat over EM X Keramiekbuisjes roze heeft gestroomd, de geleidbaarheid en het smeltgedrag verandert. De Keramiekwaterverbeteraar is gebaseerd op bovenstaande techniek. Met EM gefermenteerde klei wordt tot EM keramiek gebakken en deze keramiek zit in het binnenste van de Keramiekwaterverbeteraar. Door het grote oppervlak van de keramiek komt het langsstromende water intensief met de keramiek in aanraking en kan daardoor informatie overnemen. Door het bakproces zijn de silicium moleculen en bindingen in het keramiek als het ware “vastgezet“. Hierdoor blijven deze ook na veelvuldig gebruik onder dezelfde hoek resoneren en dus dezelfde informatie uitzenden. U kunt de Keramiekwaterverbeteraar dus blijven gebruiken, zonder dat de werking zal afnemen.

Het overdrachtsprincipe is heel mooi zichtbaar gemaakt door Masaro Emoto. Hij heeft al onderzoekend de kristalvormen van water gefotografeerd. Dit laat onder andere zien, dat vervuild water geen (kristal)sterstructuur maakt of dat deze structuur erg beschadigd is. Water dat met EM Keramiek in aanraking is geweest, toont een prachtige sneeuwvlokstructuur, net als helder fris bronwater.

Eigenschappen van EM X Keramiekbuisjes roze

Keramische toepassing: bindt verontreinigende stoffen.

Keramiek voor: mensen, dieren, de tuin, vijvers en water.

Binding van verontreinigende stoffen. EM-X® keramische pijpen roze in alle watercontainers, drinkbeker, drinkflessen waar schadelijke stoffen moeten worden gebonden. Los in de waterketel, koffiezetapparaat, aquarium, bloemenvaas, gietwater, in het drinkwater. Verontreinigende stoffen worden gebonden. LET OP: Na 6 maanden moeten de buisjes roze worden vervangen!

Extra informatie

Gewicht 0,08 kg
Afmetingen 4 × 4 × 4 cm
Verpakking

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…