Bio Aquarium helder

 16,90 incl. btw

Bio Aquarium helder

 16,90 incl. btw

Bio Aquarium helder is een product dat het complete aquarium verzorgt.

Bio Aquarium helder

Bio Aquarium helder is een product dat het complete aquarium verzorgt. Het bestaat uit 3×30 ml bioactieve flesjes Bio Aquarium helder voor de reiniging van water, het substraat en het filter in het aquarium.

Productinformatie

EMIKO Bio Aquarium helder systeemverzorging in 3×30 ml. met Effectieve Micro-organismen is ontworpen voor een bijzonder zachte en natuurlijke reiniging van het aquarium. De inhoud van de verpakking is voldoende voor een reinigingscyclus van een aquarium van 100 l.  

Voordelen

Hiermee zorgt u voor een bioactieve basisreiniging van water, substraat en filter. Het breekt organische en anorganische verontreinigende stoffen, zoals ammoniak en nitriet, af. Ook versterkt het de biologische zelfreinigende kracht. Uw filters gaan langer mee en u hoeft minder vaak het water te verversen. Ook is er een vermindering van pathogene ziektekiemen. Het zorgt voor vitale vissen met heldere kleuren. De paaibereidheid neemt toe en de jonge vissen groeien sneller. Daarnaast wordt de groei van algen op natuurlijke wijze gereguleerd door de binding van voedingsstoffen.

Inhoud

Een verpakking bevat twee flesjes van 30 ml EMIKO Bio Aquarium klar EM voor aquaria en één flesje van 30 ml EMIKO Bio AquariumKlar PLUS. Dit is de EM-versterking voor EMIKO AquariumKlar.

Aanbevolen gebruik

U verdunt na elke waterverversing 30 ml Bio AquariumKlar en 30 ml Bio AquariumKlar PLUS in 1 l water en voegt ze langzaam toe aan het aquarium via de filterstroom. Na 12-24 uur kan het aquariumwater duidelijk troebel worden. Dit is een teken van de activiteit van de effectieve micro-organismen, maar na nog eens 24 uur is het water kristalhelder. Voeg na een week nogmaals 30 ml EMIKO Bio AquariumKlar toe, verdund in 1 l water. Ook deze oplossing verdeelt u langzaam in het aquarium via de filterstroom.  

Tip

We raden u aan om EM-X keramische producten te gebruiken voor het filter of gewoon op de ondergrond. Zo krijgt u een nog gezonder leefklimaat voor uw vissen. De grijze buisjes EM X Keramiek zorgen vooral voor een verbetering van de energiekwaliteit van het water en de roze buisjes binden de verontreinigende stoffen uit het water. Wilt u deze producten direct bestellen? Dat kan! 

EM X keramiek buisjes grijs. 

EM X keramiek buisjes roze.

Extra informatie

Verpakking

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…
  • Microferm Effectieve Micro-organismen
    Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

    Microferm

     12,65 78,00 incl. btw